Besökare

 • 48691Antal besökare totalt:
 • 3Besökare idag:
 • 0Besökare online nu:

 

  Uppdaterad webbplats

  Nu har vår webbplats gåtts igenom ordentligt. https har införts. Användare kan registrera sig för att lämna kommentarer mm. Utseendet har förändrats lite.

  perarne_pag
  Author: perarne_pag

  3 kommentarer tillUppdaterad webbplats

  • Hej Pag
   Hur är läget? Bor du i Tyresö fortfarande? Vad sysslar du med som pensionär i dessa covid-tider.
   Lasse Mörling
   lars@morling.net

   • Hej Lasse, allt är bra. Visst bor jag på Tyresö fortfarande. Covid är ett elände som drabbat oss. Vi har klarat oss ifrån det. Jag ska få den första sprutan imorgon. Hoppas nu på att vaccineringen kan få fart ordentligt så vi kan gå tillbaka mot något normalare tider. Normalt brukar vi bo på Fuerteventura under vintern, men i år blev det inställt. Förra året kom vi inte hem förrän i mitten av juli. Vi var inbokade på ett flyg i slutet av mars, men det ställdes in. Först på 8:e ombokningen kom vi iväg 🙁

  • Hej Pag
   Vad kul att jag fick kontakt med dig. Jag antar att ni är i Fuerteventura nu.
   Jag undrar hur livet har varit för dig.
   Jag anar att du vet lite om vårt liv. Det blev i alla fall 13 år i Egypten för oss mellan 76-89. Sen kom vi ”hem” och bosatte oss i Tensta och där bor vi än. 89-02 var jag pastor i Rinkeby och 02-15 var jag pastor i Husby.
   Genom Gud nåd fick vi 4 barn som föddes i Egypten och nu har vi 11 barnbarn från 18-0 år. Helt fantastiskt.
   Hör gärna av dig när det passar.
   Lasse

  Lämna ett svar